Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα και στη Χωματιανού από το κυκλοφοριακό

Είμαι κάτοικος της οδου ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ στον Αγ.Θωμά.
Ο δρόμος μας αντιμετωπίζει μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα,διότι χρησιμοποιείται σαν παράδρομος ή καλύτερα δρόμος διαφυγης απο οσους κινούνται στην Αμαρυσιας Αρτέμιδος με κατευθυνση απο MALL πρός Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ.
Δηλαδή οσοι έρχονται απο την Αμαρ.Αρτέμιδος και θέλουν να βγουν Λ.Κηφισίας με κατέυθυνση προς κέντρο αντι να περιμένουν στο φανάρι,στρίβουν δεξιά στην Δημοκρίτου και μετά αμέσως αριστερά στην Χωματιανού ( μονόδρομος προς Λ.Κηφισίας),και βγαίνουν Λ.Κηφισίας.Την διαδρομή αυτή στην Χωματιανού την κάνουν με μεγάλη ταχύτητα για να προλάβουν ( δεν ξέρω τι), με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ατυχημάτων σε ολους εμάς που ζουμε στο δρόμο αυτό.Νομίζω μια απλή αλλαγή της μονοδρόμισης του εν λόγω δρόμου θα έλυνε το πρόβλημα,διότι θα απέτρεπε την κίνηση αυτή σε όσους βέβαια δεν θα τον παραβιάζουν.
Καλό θα ήταν να τοποθετηθούν και ‘σαμαράκια’ για να αποτρέπουν τις μεγάλες ταχύτητες,μέχρι να γίνει κάτι σαν αυτό που προτείνω.
 Β.Κρινής

2 σχόλια:

  1. Νικος Χατζάκης chatzaki@hotmail.comΣάββατο, 19 Φεβρουαρίου, 2011

    Προτείνω να οργανωθεί μια συνάντηση με παρόντες τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας, και της Δημοτικής Αστυνομίας.
    Θα πρέπει επιτέλους να εκτελέσουν την υπηρεσία για την οποία πληρώνονται. Είναι αδιανόητο να γίνεται αυτό το μπάχαλο, ιδιαίτερα τα σαββατοκύριακα, και τα αστυνομικά όργανα να μην εμφανίζονται ή, αν εμφανιστούν, να μην κάνουν απολύτως τίποτε.
    Πληρώνουμε πολύ ακριβούς φόρους για να δεχτούμε αυτή την ανεπάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όνομα του Θεού, όχι άλλα σαμαράκια.
    Πότε δεν πετυχαίνουν το στόχο τους.
    Αντιθέτως δημιουργουν περισσότερα προβλήματα (ηχορύπανση, φθορές στα οχήματα κ.α.)ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι αιτία ατυχήματος.
    Ρωτήστε τους μοτοσικλετιστές να σας πουν.

    Πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε τους δρόμους όσο πιο ίσιους γίνεται και όχι να προσθέτουμε επικίνδυνα εμπόδια, λες και δεν μας φτάνουν οι λακούβες.

    Τα σαμαράκια δεν μπορούν ΠΟΤΕ να είναι λύση.

    Για τα υπόλοιπα που είπε ο αγαπητός γείτονας, συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή