Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα κατοίκου της περιοχής

Συγχαρητήρια στο νέο Προεδρείο του Συλλόγου των κατοίκων του Αγίου Θωμά.
Εύχομαι και ελπίζω να δραστηριοποιηθεί τόσο όσο να καταφέρει (και με την ενεργή βοήθειά μας) να κάνει τον Αγιο Θωμά καλύτερο και πιο ανθρώπινο.
Είμαι κάτοικος από το 1960 τελείωσα το 5ο Δημ. Σχολείο, με την ένταξη στο σχέδιο (όνειρο μακρινό για τους περισσότερους από εμάς παλαιούς κατοίκους) περιμέναμε αναβάθμιση της περιοχής προς το καλύτερο, δεν έγινε .
Ομως δεν έχουμε πάψει να ελπίζουμε. Με την προσθήκη στην περιοχή μας νέων και δραστήριων κατοίκων θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε ώστε η ζωή μας να γίνει καλύτερη.
Το κυκλοφοριακό, η σήμανση, ο φωτισμός, οι κακοτεχνίες και οι δρόμοι που είναι ένα ατελείωτο παρκινγκ  αφαιρούν την ηρεμία και την ησυχία από τους μόνιμους φιλήσυχους κατοίκους.
Δρομοι στενοί όπως αυτοί πίσω από το Κοσμόπολις (που μόνο πόλη νάνων θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν) δεν μπορούν να δεχθούν τους επισκέπτες του Λούνα Παρκ, των Κινηματογράφων και καφετεριών του Κοσμόπολις , του γηπέδου μπάσκετ και παράλληλα να είναι και δρόμοι που εξυπηρετούν μόνιμους κατοίκους.
Η σήμανση των μονοδρόμων παραβιάζεται σε καθημερινή βάση.
Οι εταιρείες των αυτοκινήτων επίσης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή είναι ενα επι πλέον βάρος στο θέμα του παρκινγκ των κατοίκων.
Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο Τμήμα του Αγίου Θωμά πίσω από το Κοσμόπολις και τα οποία θα θέλαμε να προστεθούν και αυτά της υπόλοιπης περιοχής για να βρεθεί μια συνολική λύση στον Αγιο Θωμά.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ελένη Πορτάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου