Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Άγιος Θωμάς: Τριτοκοσμικές συνθήκες δίπλα στις χλιδάτες "μεταολυμπιακές (κατα)χρήσεις"

Δεν πουλάς; Θα τιμωρηθείς. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί αυτό που συνέβη το 2004 στην προέκταση του Αγίου Θωμά στην περιοχή δίπλα από την Οδο Νερατζιωτίσσης.
 Αδιάνοικτοι χωματόδρομοι και καμμία υποδομή πλην νερού και ηλεκτρικού. Τα προβλήματα αμέτρητα και τεράστια με την περιοχή π.χ  να μετατρέπεται σε βάλτο όποτε βρέχει, καθώς τα νερά σταματούν στο τείχος της Ήλιδας.  Και όλα αυτά δίπλα στο χλιδάτο Mall .

Το χειρότερο είναι ότι φτάσαμε στο 2011 και οι κάτοικοι των οδών ζουν μέσα στις λάσπες καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη εφαρμογής στην περιοχή παρά τις συνεχείς υποσχέσεις.


Απέραντο χωμάτινο πάρκινγκ η Γαλατειας
 Ο σύλλογος της περιοχής αναμόχλευσε ουσιαστικά το θέμα και προέκυψαν τα εξής:
Ο Δήμος Αμαρουσίου (όπως λέει και στην πρόσφατη απαντησή του στα ερωτήματα του συλλόγου) έχοντας ολοκληρώσει τη μελέτη  για την πράξη εφαρμογής την διαβίβασε στη Νομαρχία Αθηνών (Α.Π 7461/22-10-10).
Ουδείς όμως ήλεγξε την τύχη της υπόθεσης.
Ο σύλλογος εντόπισε ότι η αρμόδια υπάλληλος που ανέλαβε την υπόθεση έναι εδώ καιρό διαδοχικά σε άδεια λοχείας και εκπαιδευτική άδεια.


Ο αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Μανιάτης δεσμεύτηκε προσωπικά στον σύλλογο μας να απαντήσει οριστικά κια να προωθήσει το θέμα εντός Μαρτίου

Οδός Συμενιδών


2 σχόλια:

  1. Ενάς κάτοικος της περιοχήςΚυριακή, 13 Μαρτίου, 2011

    2 μικρά σχόλια!
    Αντί για το φορτισμένο "τείχος της ΗΛΙΔΑΣ" θα σας πείραζε να αναφέρεστε στο ορθότερο ¨όρια ή περίφραξη της ΗΛΙΔΑΣ"; μην κολλάμε στο "κάστρα και πολιορκητές"!
    και το βασικότερο:
    Για πιο λόγο να βιαστεί ο Δήμος να προχωρήσει η πράξη εφαρμογής; εχει λεφτά (ή και τη διάθεση, ίσως!) να φτιάξει όπως πρέπει το εν λόγω αίσχος???
    Άλλωστε τι σχέση έχει αυτό το κομμάτι γης και η περιοχή μας με τη βιοκλιματική ανάπλαση του κέντρου (3η ανακαίνιση σε 10 χρόνια!!), το δικαίωμα των γιατρών στη φοροδιαφυγή ή τη σωτηρία του Πεντελικού όρους για να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το κοβετε και οι δυο? Και τουλαχιστον ο Καραμερος τις καταγγελιες του (ακομη και αν επιτιθεται για εντυπωσιασμο στην ΗΛΙΔΑ) τις κανει επωνυμα. Εκλογικα παιχνιδακια δεν μπορειτε να παιζετε στις πλατες μας και στις τσεπες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή