Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Το "γεφύρι" της ... οδού Πρωταγόρα (Του Μιχάλη Τσαμπρόπουλου)

Χωματόδρομος Πρωταγόρα - έχουν περάσει 2 χρόνια με αλλεπάλληλες υποσχέσεις  ότι θα φτιαχτεί ο δρόμος αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται στην  φωτογραφία.

Παραρεμάτια ζώνη και πεζογέφυρα - σας στέλνω φωτογραφία  που μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω προβολή του θέματος.
Στην είσοδο του ΟΤ5 λειτουργεί καντίνα η οποία χρησιμοποιεί γεννήτρια που προκαλεί "τεράστια" (δεν υπερβάλω) ηχορρύπανση - έχει άδεια λειτουργίας; και αν ναι, τηρεί τους κανονισμούς περί μη διατάραξης της κοινής ησυχίας, ρύπανσης κλπ;


 

2 σχόλια:

  1. Νικος Χατζάκης chatzaki@hotmail.comΤετάρτη, 02 Μαρτίου, 2011

    Οσον αφορά την καντίνα και το περίπτερο που λειτουργούν στο ΟΤ5, σας ενημερώνω ότι από 18-11-2008 έχω ζητήσει εγγράφως από τον Δήμο Αμαρουσίου ενημέρωση για το αν διαθέτουν άδεια λειτουργίας. Μέχρι σήμερα, και παρά τις επανειλημένες οχλήσεις μου, δεν έχω λάβει απάντηση. Μάλλον θα υπάρχει κάτι ύποπτο.
    Αν κάποιος επιθυμεί λεπτομέρειες, αριθμό πρωτοκόλλου κλπ, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο chatzaki@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχάλης ΤσαρμπόπουλοςΠαρασκευή, 04 Μαρτίου, 2011

    Για το θέμα της καντίνας: Ζήτησα από τη Δημοτική Αστυνομία και έκανε έλεγχο στην καντίνα. Κατόπιν αυτού διαπιστώθηκε ότι η καντίνα έχει έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου με υπεύθυνο για το θέμα το Τμήμα Εσόδων. Προκειμένου να ελεγχθεί ως προς την ηχορύπανση πρέπει να γίνει μέσω της Άμεσης Δράσης (100) γιατί η Δημοτική Αστυνομία δε διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή