Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Έγραψαν για το σύλλογο...



Κλήθηκε σύλλογος που… δεν υπήρχε
April 9th, 2011 by maroussiotis
Διαβάζω στο έγκυρο Αθμόνιο Βήμα (σελ. 10) ότι “ο Εξωραϊστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγίου Θωμά ανακοίνωσε ότι στις 21 Μαρτίου 2011 εγκρίθηκε η λειτουργία του από το Πρωτοδικείο (…)”, που σημαίνει ότι στις 17 Μαρτίου 2011 που έγινε η πρώτη τακτική συνεδρίασή της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Αμαρουσίου, τυπικά, νομικά, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Όπως δεν υπήρχε και λίγες μέρες νωρίτερα όταν εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η συμμετοχή του στην Επιτροπή Διαβούλευσης.
Άρα είχε δίκιο ο κ. Γ. Καραμέρος που διαμαρτυρόταν εκείνο το βράδυ (17/3) όταν υποστήριζε ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να συμμετέχει αφού δεν είχε ακόμα νομική υπόσταση.
Κάποιοι έχουν απύθμενο θράσος. Κάποιοι θεωρούν όλο το κόσμο χαζό. Κατηγορούν δε τον κ. Καραμέρο ότι στις 18 Μαρτίου 2011 έκανε ανάρτηση στο ιστολόγιο του Συλλόγου με καταγγελίες “δημιουργώντας ψεύτικες εντυπώσεις…” (σελ 10). Πού είναι οι ψεύτικες εντυπώσεις; Ο Σύλλογος που τώρα προεδεύει ο κ. Καραμέρος ιδρύθηκε το 1976 και ο Περιβαλλοντικός ιδρύθηκε ΜΕΤΑ την συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.
Ευτυχώς που υπάρχει και το Αθμόνιο Βήμα που μας άνοιξε τα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου