Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γενική Συνέλευση 11ης Απριλίου

Σε θετικό, δημιουργικό και ενωτικό κλίμα, παρουσία τουλάχιστον 200 μελών του συλλόγου και τεσσάρων εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής των κ.κ Χαλιώτη , Ζήκου, Πέππα, Παρτσινέβελου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
Το διοικητικό συμβούλιο προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων των τελευταίων τεσσάρων μηνών που μπορείτε να διαβάσετε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου αναλυτικά και με ημερομηνίες.
Παρουσιάστηκαν οι εργασίες που έχουν γίνει στο γραφείο του συλλόγου, η εκκαθάριση του μητρωου μελών, οι νέες εγγραφές καθώς και η ταμειακή κατάσταση
Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις για την πρόοδο της υπόθεσης της ολοκλήρωσης της πράξης εφαρμογής στην προέκταση (υπογράφεται από τον περιφεριάρχη κ. Σγουρό μέσα στον Απρίλιο) αλλά και τη κυκλοφοριακή μελέτη που θα παραδοθεί προς διαβούλευση στα μέλη του συλλόγου επίσης μέσα στον Απρίλιο από τον συγκοινωνιολόγο κ. Ματσούκη.



Με διάθεση συναίνεσης για το καλό της περιοχής μας  το διοικητικό συμβούλιο καλωσόρισε την δημιουργία και δεύτερου συλλόγου στην Ήλιδα από συνεργάτες του Δημάρχου καθώς στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια αυτό συμβαίνει και σε άλλες συνοικίες. Να δημιουργείται δηλαδή και δεύτερος σύλλογος λόγω ...αυξημένου ενδιαφέροντος.   
Τον λόγο πήρε και ο εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Θωμά Πατήρ Αναστάσιος που ενημέρωσε τους κατοίκους για τα προβλήματα με τη ναοδομία που έχουν αφήσει πίσω τις εργασίες στον υπο ανέγερση ναό.
Το επόμενα ραντεβού μας είναι σε τρεις δράσεις με περιβαλλοντικό, εκπαιδευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα που οργανώνουμε αμέσως μετά το Πάσχα.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ 200 ΑΤΟΜΑ ΛΕΤΕ???
    68 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΚΑΝΕΝΑ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΖΗΤΑΓΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΚΙΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΗΣ.

    ΤΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 69 γινότανε στο σπίτι αυτού που έκανε τον κατάσκοπο. Υπάρχει και βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή