Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου συγκεντρώνουμε πόρτα-πόρτα τα αιτήματά σας

Αυτήν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Θωμά (09.45), θα περπατήσουμε μαζί όλη την περιοχή σπίτι-σπίτι για να προετοιμάσουμε μαζί τις επόμενες δράσεις μας και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο. Θα αποδοθούν οι αποδείξεις για όσους κατέβαλλαν συνδρομή την ημέρα των εκλογών και θα γίνουν εγγραφές νέων μελών.
Διαβάστε και το παρακάτω που θα μοιραστεί εγγράφως σε όλους

Η περιοχή του Αγίου Θωμά, η γειτονιά μας, έχει πλεονεκτήματα, ιδιαιτερότητες  αλλά και πολλά άλυτα προβλήματα.
Εδώ βρίσκονται οι άνθρωποι που αγαπούμε και οι περιουσίες μας. Η παθητική στάση τα τελευταία χρόνια μπροστά στην κακώς εννοούμενη ανάπτυξη της περιοχής, μας μετέτρεψε σε παρκαδόρους και τροχονόμους των επισκεπτών της.
Σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων όπου πολλά ζητήματα επαναπροσδιορίζονται λόγω της κρίσης χρειάζεται η συμμετοχή όλων για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και τη γειτονιά μας πιο ανθρώπινη.
Μακριά από τα κόμματα και με το λιγοστό χρόνο που διαθέτει ο καθένας θέλουμε να αλλάξουμε όσα μας ενοχλούν κα να λύσουμε τα βασικά προβλήματα.
Από το 1976 υφίσταται ο εξωραϊστικός και μορφωτικός σύλλογος του Αγίου Θωμά που αποτελεί για όλους μας μια ευκαιρία να μοιραστούμε ιδέες και δράσεις για όσα απασχολούν τον καθένα μας ξεχωριστά.
Πριν λίγες εβδομάδες ο σύλλογος ενεργοποιήθηκε και με νέα διοίκηση και πολύ όρεξη  περιμένει τις καταγγελίες και τις προτάσεις σας.
Ήδη προσπαθούμε να ανακαινίσουμε το γραφείο του συλλόγου στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο. Συγκεντρώνουμε τα μηνύματά σας στο σάιτ και το τηλέφωνο του συλλόγου
Αντί για κοπή πίτας  επιλέξαμε εφέτος να αγοράσουμε απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές για το Δημοτικό σχολείο της περιοχής μας. Σε λίγες μέρες θα συναντηθούμε με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου.
Ιεραρχήσαμε τα προβλήματα αλλά θέλουμε ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ.

1 σχόλιο:

  1. Στέφανος ΠαπαμιχαήλΣάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2011

    Μπορείτε να μας πείτε την ακριβή πορεία της επίσκεψής σας;
    Από την ΗΛΙΔΑ θα περάσετε; και αν ναι που και τι ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή